Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Movie 2007. július 09. 0 hozzászólás
 

Malackodjunk egy kicsit. Úgy néz ki mostanság az OBi-s fiúk a felkapottak, na nem a barkácsáruházas, hanem a Counter-Strike-os. Ennek legékesebb példája, hogy a menedzser Dud után most az egyik játékos

newspic
Malackodjunk egy kicsit. Úgy néz ki mostanság az OBi-s fiúk a felkapottak, na nem a barkácsáruházas, hanem a Counter-Strike-os. Ennek legékesebb példája, hogy a menedzser Dud után most az egyik játékos newspic PIGSTICK állt a képzeletbeli mikrofon végére, akit az ancients.hu szerkesztõje sziszee kérdezgetett errõl-arról. Aki nem lenne képben, hogy mi van mostanság a csapat háza tájékán, miért csatlakozott egy hatodik ember és egyáltalán mi az az OBi? Az olvassa el feltétlen. Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


newspicsziszee7 : Üdvözöllek kedves [OBi]Pigstick! Régen beszélgettünk, hogy-s mint?

[OBi] PIGSTICK: Szintúgy üdvözlet feléd, és az olvasók felé! Köszönöm egészen jól vagyok, sikerült kiheverni nõvérkém esküvõjét, és visszacsöppenni, a kockavilágba ;>

sziszee7 : Még mielõtt belekezdenénk mindenbe, kérlek mutatkozz be az olvasóknak!

[OBi] PIGSTICK : Szakács István a becsületes nevem. 20 esztendõs vagyok. Szeretem a csokoládét. Lövöldözni 3 éve kezdtem, valamint 1 éve komolyabban.

sziszee7 : Milyen klánokban fordultál meg a 3 év alatt, és most jelengleg melyik klánban szerepelsz?

[OBi]PIGSTICK : Még kislány koromban ( mint minden núbiai ) megfordultam jópár csapatban, talán nem sorolnám fel, hisz ismeretlenek. 1.5 -ben már megtapasztaltam, valahogy mindig az irányítás áll a szívemhez közel. 1.6 -ban megalapítottuk Beny -vel a NoLF nevû csapatot, majd ezt hoztuk át Source -ra, amibõl pillanatokon belül OBi lett.

sziszee7 : És most hol tartotok? Milyen eredményeket értetek el eddig, mit szeretnétek még elérni?

[OBi]PIGSTICK : Most jelenleg ott tartunk, hogy a legnagyobbakkal sikerül egyre pozitívabb eredményekkel készülni. Gondolok itt a 4kings, fnatic, adastra, auxilia, cadre, ligitech.fi csapatára. Volt egy kitûzött célunk, amivel úgy érzem csúsztunk körülbelül egy nyarat. Ezt próbáljuk most behozni. Szó, mi szó... Úgy látom most a csapatot, hogy nyár végére meg lesz az európai top10, eredményekben is.

sziszee7 : Mint ugye tudjuk, az OBi csapatában vagytok. Miért csatlakoztatok hozzájuk?

[OBi]PIGSTICK : Ez egy felkérés volt, nagyon régen... Szervezgettünk kupákat, és ez által kialakult egy kölcsönös bizalom az OBinet -tel. Akkoriban szükségünk volt támogatóra, mint "feltörekvõ" csapat, így hát szó nélkül belementünk, és azóta együttmûködünk, úgy gondolom sikeresen.

sziszee7 : Milyen anyagi hátteret kaptatok az elején, és most milyen anyagi háttérrel rendelkeztek?

[OBi]PIGSTICK : Az elején a játékhoz szükséges mindennemû támogatást kaptunk meg ( bnc, server, ventri ). Késõbbiekben ez tágult egy picit, 1-1 LAN, weboldal, csapatmez stb. Ahogyan jöttek az eredmények úgy bõvült ez az egész. Csatlakozott több támogató, nõtt a bizalom. Mostanra ott tartunk, hogy mindennel rendelkezünk ami a játékhoz, és a versenyzéshez kell itthon. El tudunk bármikor menni, bármilyen magyar rendezvényre, legyen az compo, vagy byoc, a támogatók jóvoltából. Szóval az OBinet jóvoltából megkapjuk Európa legjobb szervereit, valamint támogatják a LAN nevezéseket, szállást, újabb csapat ruházatot. Mindent ami a csapat fejlõdését segíti. MasterPC jóvoltából hardware-eket kapunk, hogy online rendezvényeken se legyen probélma az fps kérdés. A RedTower profi
gamer kellékeket biztosít számunkra. Végül, de nem utolsósorban PGCC. Tõlük teljes körû kiszolgálást, és közremûködést kapunk bootcampeink során. Ezúton is köszönet nekik!

sziszee7 : Milyen eredményeket értetek el eddig az OBi csapatával, s meddig szeretnétek eljutni a jövõben?

[OBi]PIGSTICK : Link: http://source.obinet.hu/index.php?site=awards :D Több PGCC elsõ helyet értünk el, D-LAN 6-7 -en második helyezés, valamint NET -es ligákon jobbára az
élmezõnyben végzünk. Ezen a nyáron sikerült meghívást nyernünk több olyan ligába, ahol tényleg a legjobbakkal kerültünk össze. Jövõ? Európai szinten a köztudatban lenni, és külföldi LAN -okon is az élmezõnyben végezni. Valamint az itthoni feltörekvõ csapatoknak segítséget nyújtani.

sziszee7 : Milyen érzés egy PGCC -t nyerni, esetleg egy ancients-t megszorítani? Amikor úgy sikerül egy mérkõzés, hogy már csak egy kicsi választ el titeket a gyõzelemtõl, elkeserítendõ dolog, vagy néha azért örömteli, hogy "mi idáig eljutottunk"?

[OBi]PIGSTICK : Természetesen iszonyatosan jó, de mostanra sajnos az itthoni mezõny kevésnek bizonyul a gyakorlásra. Talán a második hely a legrosszabb érzés, mert már "majdnem ott vagy", de én hiszek abban, hogy nem csak a gyõztesekre emlékeznek.

sziszee7 : Mint tudjuk, egy új tag érkezett. Személyszerint Raul. Mesélj errõl az olvasóknak!

[OBi]PIGSTICK/em> : Már régebben szóba került a dl -es srác, de Õ még ott képzelte el a jövõjét. Ahogy a dl hullott, úgy "csaptunk" le rá mondhatni, és hoztuk át, mint 6 játékos. Dhz a nyáron inaktivitásba vonul, és az õ helyére jött.

sziszee7 : Miért gondoltátok azt, hogy õ kell 6. -nak? Hogy osztjátok be, hogy most õ játszik, és nem más?

[OBi]PIGSTICK : Régóta jóban vagyunk Vele, ismerjük minden pozitív, negatív tulajdonságát. Tökéletesen beleillett a csapatba. Mint említettem számos ligában részt veszünk. Cgs -ben és SGL ligában jelenleg õ játszik. Tulajdonképpen map, és készülés függõ, hogy ki lesz az "5.". Sértõdés ebbõl sosincs, mindenki tudja a szabályokat, a rendszert köztünk.

sziszee7 : Egy klántalálkozót hogy hoztok össze? Mi a lényege, és ilyenkor mit csináltok? Ha jól tudom, nálatok elég sokszor van "klántali"?

[OBi]PIGSTICK : Konkrétan ilyen, hogy "klántalálkozó" nincsen, hiszen 4 pestközeli emberünk is van. Aki ismer, az tudja, hogy a magánéletben barátok vagyunk. Majdnem minden nap találkozunk egymással, hétvégeket gyakran töltjük együtt. Mozizásokat, partyzásokat már nem is említem... Ezt így leírva ilyen, hogy "lényege" nincs, hiszen a mindennapjainkat osztjuk meg egymással, hisz mint mondtam, barátok vagyunk :)

sziszee7 : Milyennek találod a Magyar Counter-Strike:Source scenet? Látsz benne fejlõdést?

[OBi]PIGSTICK : A kínos kérdés. Fejlõdést nem látok. Maradt a 2-3 éve húzódó szitu; 1-2 top csapat, és az alattuk lévõ nagy ûr. Hol-hol vannak villanások, de rövidtávú kezdeményezések. Világot hódítani nem akarunk, szóval tökéletesen elég "ez ide". Amíg nem lesz olyan szintû kezdeményezés, hogy külföldön is el tudjuk fogadtatni a "magyar kolábszt", addig nincs is
értelme nagyokat álmodni. De ez Magyarország,
szegényország, kinek van pénze ilyesmibe fektetni? :(

sziszee7 : Mi a véleményed az ancients portálról, és az ancients klánról?

[OBi]PIGSTICK : Személy szerint nem tetszik a portál megvalósítása, és kinézete. Az ancients, mint klán valaha legnagyobb ellenfelünk volt. Remélem az új css csapat is fogja hozni a régi minõségét.

sziszee7 : Milyen elérhetõségei vannak a csapatnak? Gondolok itt honlapra, mirc csatira stb, ami csak van :>

[OBi]PIGSTICK : http://source.obinet.hu a weboldalunk, #OBi.css az irc csatink, obipigstick@gmail.com -on pedig levelekkel spammelhettek ;)

sziszee7 : Tiéd az utolsó szó joga!

[OBi]PIGSTICK : Most tart éppen a 4-kings elleni meccsünk, szóval küldenék a srácoknak sok erõt, és figyelmet, nomeg HITET! És ezúton szeretném megköszönni a támogatást: OBinet Kft,
Redtower Kft, MasterPC Kft, PgCyber-Café. Várunk minden kedves érdeklõdõt az oldalunkon, állunk rendelkezésetekre. Köszi az interjút!

sziszee7 : Én köszi, hogy erre az interjúra fordítottál egy "kis" idõt. Szeretnék sok sikert kívánni a csapatodnak, érjetek el még sok jó eredményt! Szia!

[OBi]PIGSTICK : Sziasztok

Forrás: ancients.hu

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4573
 
1622
 
 
 
kép 3706
 
1528
 
 
kép 1443
 
1537
 
 
 
kép 5573
 
10831
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu